sky@ninet.rs
+381 18 515 999
default-logo
Rezervišite!

Olimpijada je sagradena pored prirodne luke, okružena je mnoštvom plaža, zelenih planina i šuma.

Sky Center Olimpijada 08
Olimpijada se nalazi u severno-istocnom delu Halkidikija. Tradicija kaže da je Olimpijada dobila ime po majci kralja Aleksandra, Olimpijadi. Olimpijada se nalazi u Strimoniko zalivu i od Soluna je udaljena 80 km.Olimpiada je idealno mesto sa privlacnom kombinacijom za veliki broj turista, koji uživaju u plivanju kristalno cistim morem, ili šetnji po pešcanim plažama obasjanim grckim suncem.
Od 2010. godine oblast Stagira-Akantu ( kojoj selo Olimpijada pripada ) je vlasnica velikog broja plavih zastava. Plava zastava je nagrada koja se dodeljuje za visok kvalitet pešcanih plaža i ciste vode.

Pogledajte našu ponudu:

Kilometar istocno od Olimpijade nalazi se selo Stagira, rodno mesto cuvenog filozofa Aristotela.

Yasoo Apartmani

Sky Center Olimpijada Yasoo Apartmani 05
Lokacija:
Yasoo apartmani nude smeštaj u prelepoj Olimpijadi na samo 150 metara od mora. Pijaca, supermarket i plaža su na par minuta od Yasoo apartmana.
Kapaciteti:
Svi apartmani (cca 35 kvm) imaju dvokrevetne sobe, prostrane dnevne boravke, kuhinju i kupatilo, komforno so opremljeni i mogu da ugoste 3 do 4 osobe.
Sadržaj:
Recepcija, perionica veša, cišcenje apartmana (na upit), dodatna kuhinjska oprema, krevetac za bebe, sef, javni parking.
Usluga:
Usluga je najam apartmana.
  • YASOO APARTMANI – VIŠE FOTOGRAFIJA