sky@ninet.rs
+381 18 515 999
default-logo
Rezervišite!

Nea Moudania predstavlja kulturni, finansijski i trgovacki centar ove regije

Sky Center Nea Moudania glavna

Nea Moudania se nalazi na samom pocetku poluostrva Kasandra, na oko 55 km od Soluna.Ovo je jedan od najvecih i najnaseljenijih gradova na Halkidikiju, kao i najveca luka. Mestom dominira duga pešcana plaža, sa postepenim ulaskom u prelepo i cisto plavo more.

Ova plaža je i jedan od glavnih razloga što Nea Moudania, pored svog ekonomskog, trgovackog i kulturnog znacaja, zauzima važno mesto i u turistickoj ponudi poluostrva Halkidiki.

Pogledajte našu ponudu:

Veliki broj turista pronalazi zabavu u raznim klubovima I tavernama koji pruzaju nezaboravni provod.

Ikos Oceania

Sky Center Nea Moudania Ikos Oceania 17

LOKACIJA:Nalazi se na oko 2 km od Nea Moudanje. Hotel je smešten na samoj obali mora.

SADRŽAJ:

Recepcija, lobby bar, Tallasa restoran- glavni restoran, indijski i azijski restorani, grcka taverna, nekoliko otvorenih bazena za decu i odrasle, zatvoreni bazen u okviru SPA centra, decija igraonica, pozorište, bioskop, menjacnica, mini tržni centar sa prodavnicama razlicitog sadržaja (prehrambena roba, garderoba, nakit, parfemi, kozmetika …), teniski tereni, tereni za odbojku na plaži, golf, skvoš, fitness klub, bocanje, vodeni sportovi…

USLUGA:
Ultra All inclusive – sve ukljuceno (po hotelskim pravilima) – “švedski sto” (samoposluživnje), Polupansion (dorucak i vecra) – “švedski sto” (samoposluživnje), Nocenje sa doruckom – “švedski sto” (samoposluživnje)

  • IKOS OCEANIA – VIŠE FOTOGRAFIJA