sky@ninet.rs
+381 18 515 999
default-logo

Ohrid letovanje – Ohrid se nalazi na krajnjem jugu BJR Makedonije. Biser Makedonije i celog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Na našem tržištu nekada popularna, a u poslednje vreme zaboravljena destinacija.

Poslednjih nekoliko godina se neprimetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Izleti i niske cene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama. 

Vila Dimić se nalazi na oko 50 metara od jezera i do 600 metara od centralnog trga Ohrida. Sastoji se od studija 1/2, 1/3 i 1/4, kao i apartmana 1/5 i 1/6. Poseduje kuhinju, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga. Neke sobe imaju klimu.

Vila Biser se nalazi na oko 50 metara od jezera i do 600 metara od centralnog trga Ohrida. Vila je luksuzno opremljena. Poseduje kuhinju, A/C, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga. Ima 2 bloka. Blok A se sastoji od 1/2 soba. Blok B od 1/3 i ¼ studija.

Vila Filand se nalazi na oko 50 metara od jezera i do 750 metara od centralnog trga Ohrida. Vila je luksuzno opremljena. Poseduje kuhinju, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga.

Vila Funda se nalazi oko 50 metara od jezera i do 800 metara od centralnog trga Ohrida. Svaki studio poseduje kupatilo, tv, wi-fi i terasu, kuhinja je zajednička.