sky@ninet.rs
+381 18 515 999
default-logo

Kušadasi je jedan od najlepših i najpoznatijih mesta za zabavu i odmor u Turskoj. Nalazi se u fenomenalnom zalivu u Egejskom regionu Turske i u prevodu Kušadasiznači “ostrvo ptica”. Ovaj lepi gradić privlači na hiljade mladih iz celog sveta zbog brojnih peščanih plaža sa kristalno plavom vodom Egeja, 300 sunčanih dana u godini i čuvenim noćnim životom. 

Pored toga može se uživati u bezbroj ribljih restorana, istorijskim lokalitetima i šoping centrima u okolini. Efes je jedan od najpoznatijih drevnih gradova koji se nalazi pored Kušadasija.

Hotel Paris je potpuno renoviran 2019. godine i nalazi se u centru Kušadasija. Udaljen je oko 6min od najbliže plaže. Sve sobe su dvokrevetne ili trokrevetne sa kupatilima i terasama. Hotel poseduje bašta restoran, lift, besplatan Wi-Fi i otvoreni bazen koji se nalazi sa bočne strane. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Rising Sun se nalazi u centru Kušadasija i udaljen je oko 5min od najbliže plaže. Sve sobe su dvokrevetne ili trokrevetne sa kupatilima i terasama. Hotel poseduje restoran za sopstvene potrebe, lift, besplatan Wi-Fi i otvoreni bazen na krovu sa prelepim pogledom na centar grada i Egejsko more. Doručak je na bazi švedskog stola.