+381 18 515999

Kušadasi

Kušadasi primorski grad u Turskoj i veoma popularno letovalište na obali Egejskog mora. Nekada malo ribarsko naselje, danas je stecište turista iz Velike Britanije, Irske, zemalja Beneluksa i bivše Jugoslavije.

Fantasia Hotel De Luxe 5*

Nalazi se na Long beach plaži na kojoj ima svoj privatni deo sa ležaljkama i suncobranima besplatnim za korišćenje za goste hotela. U neposrednoj blizini se nalazi stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 6km). Hotel u svom sastavu ima: recepciju, loby barove, restorane, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, a la carte restorane, prodavnice, mini klub za decu, omladinski klub, mini disco, igraonicu, teniski teren (besplatno tokom dana), stoni tonis, tursko kupatilo, saunu, fitness deo. Sobe su opremljene tv-om, klima uređajem (korišćenje je uključeno u cenu), sefom (uz kauciju), mini-barom (sadržaj uz doplatu), balkonom, wi-fi interenetom. Usluga u hotelu je all inclusive (sve uključeno prema hotelskim pravilima).

Više »

Hotel Omer Holiday Village 4*

Nalazi se u Long beach delu, na sopstvenoj, privatnoj plaži, okružen zelenilom, na oko 4km udaljenosti od centra grada. Hotel u svom sastavu ima: Nekoliko restorana I barova, bazen za decu i odrasle sa toboganom, hamam, saunu, prostorije za masažu, različite sportske terene. Sobe su opremljene tv-om, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu), telefonom, sefom (doplata na licu mesta), mini barom, kupatilom, balkonom, Wi-fi internetom. Club sobe su bungalowskog tipa dok su superior sobe u glavnoj zgradi. Family dupex sobe sun a 2 nivoa. Usluga u hotelu je all inclusive (sve uključeno prema hotelskim pravilima).

Više »

Hotel My Aegean Star 4*

Nalazi se na oko 250m udaljenosti od Long beach plaže na kojoj ima svoj privatni deo sa ležaljkama i suncobranima besplatnim za goste hotela (bez beach bara na plaži). U neposrednoj blizini se nalazi stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 6km). Hotel u svom sastavu ima: glavni restoran u prizemlju, loby bar, bazen sa dva tobogana sa izdvojenim manjim delom za decu, baštu. Sobe su opremljene tv-om, klima uređajem (korišćenje uračunato u cenu), sefom, mini barom (voda je besplatna). Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je all inclusive (sve uključeno prema hotelskim pravilima).

Više »

Hotel Arora 4*

Nalazi se na oko 250m udaljenosti od Long beach plaže na kojoj ima svoj privatni deo sa ležaljkama i suncobranima besplatnim za goste hotela (bez beach bara na plaži). U neposrednoj blizini se nalazi stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 6km). Hotel u svom sastavu ima: glavni restoran u prizemlju, loby bar, bazen sa dva tobogana sa izdvojenim manjim delom za decu, baštu. Sobe su opremljene tv-om, klima uređajem (korišćenje uračunato u cenu), sefom, mini barom (voda je besplatna). Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je all inclusive (sve uključeno prema hotelskim pravilima).

Više »

Hotel Marti beach 4*

Nalazi se na samom početku Ladies beach plaže na kojoj ima svoj privatni deo u vidu drvene platforme sa beach barom, ležaljkama i suncobranima besplatnim za korišćenje gostima hotela. U neposrednoj blizini se nalazi stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 3km). Hotel u svom sastavu ima: recepciju, restoran sa pogledom na more, beach bar, spa centar (tri sobe za masazu-dodatno se placa), tursko kupatilo i sauna (besplatni za goste hotela), frizera (dodatno se plaća). Hotel nema bazen!Sobe su izuzetno prostrane, komforne i lepo uređene, opremljene tv-om, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu), sefom, mini barom (2 flase vode prvog dana su besplatne), ketlerom, terasom. Većina soba ima bočni ili direktni pogled na more. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je na bazi polupanisona

Više »

Hotel Ayma 4*

Nalazi se na oko 150m udaljenosti od Ladies beach plaže. U neposrednoj blizini se nalazi stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 2,5km). Preko puta hotela se nalazi lepo uređeno dečije igralište. Hotel u svom sastavu ima: recepciju, restoran, dva bara, veći bazen sa ležaljkama, suncobranima i sa odovjenim delom za decu, teniske terene (besplatno korišćenje), tursko kupatilo (uključeno u cenu).Sobe su opremljene tv-om, kupatilom, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu), terasom, mini barom, ketlerom, sefom. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera).

Više »

Hotel Asena beach 3*

Nalazi se na Ladies beach plaži od koje ga razdvaja šetalište. U neposrednoj blizini se nalazi stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 3km). Hotel u svom sastavu ima: bazen na krovu, bar pored bazena, dva restorana, loby bar. Sobe su opremljene tv-om, kupatilom, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu), terasom, mini barom. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je all inclusive (prema hotelskom konceptu).

Više »

Hotel Blue Sea 3*+

Hotel se nalazi na oko 600m udaljenosti od Ladies beach plaže. U neposrednoj blizini hotela je stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 3km). Hotel u svom sastavu ima: dva restorana, jedan je u bašti pored bazena, a drugi je na 6.spratu, saunu (doplaćuje se na licu mesta), tursko kupatilo (besplatno korišćenje u periodu 10:00h-17:00h). Sve sobe imaju pogled na more i opremljene su tv-om, kupatilom, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu), terasom, mini barom. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera).

Više »

Hotel Sunday beach 3*

Hotel se nalazi na Ladies beach plaži od koje ga razdvaja šetalište. U neposrednoj blizini se nalazi stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 3km). Hotel u svom sastavu ima: restoran na 6. spratu sa koga se pruža pogled na more i Ladies beach plažu kao i bar ispred hotela na šetalištu. Hotel ne poseduje bazen! Sve sobe su opremljene tv-om, kupatilom, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu), terasom, mini barom. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera).

Više »

Hotel Melike 2*

Hotel se nalazi na oko 70m udaljenosti od poznate Ladies beach plaže. Ispred hotela je stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 3km). Hotel u svom sastavu ima: restoran na krovu sa koga se pruža pogled na more i Ladies beach plažu, bazen i bar. Sve sobe su opremljene tv-om, kupatilom, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu), terasom, mini barom. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera).

Više »

Hotel Grand Nett 2*

Hotel se nalazi na oko 100m udaljenosti od poznate Ladies beach plaže. Ispred hotela je stanica za dolmuš koji vozi do centra grada (oko 3km). Hotel u svom sastavu ima: restoran na krovu sa koga se pruža pogled na more i Ladies beach plažu, bazen sa ležaljkama, bar pored bazena. Sve sobe su opremljene tv-om, kupatilom, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu). Pojedine sobe ne poseduju terasu. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera).

Više »

Hotel Dabaklar 4*

Hotel se nalazi na veoma dobroj lokaciji u centru grada, u takozvanoj “Friday market” ulici na oko 400m udaljenosti od gradske plaže. Pored hotela je glavna stanica za dolmuše koji voze do okolnih plaža, u neposrednoj blizini su brojni restorani, a preko puta hotela se nalaze dva velika marketa. Hotel u svom sastavu ima: restoran, bazen sa ležaljkama, loby bar ispred hotela, hamam (besplatno korišćenje u periodu 10:00h-17:00h), mogućnost masaža (dodatno se plaćaju). Sve sobe su opremljene tv-om, kupatilom, mini barom, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu). Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera).

Više »

Hotel Santur 3*

Hotel se nalazi u takozvanoj “Friday market” ulici na oko 400m udaljenosti od gradske plaže. Ispred hotela je stanica za dolmuše koji voze do okolnih plaza, a u neposrednoj blizini su i brojni restorani i marketi. Hotel u svom sastavu ima restoran, bazen, bar ispred hotela. Sve sobe su opremljene tv-om, kupatilom, mini barom, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu). Dvokrevetne sobe koje gledaju ka ulici imaju terase, dok trokrevetne nemaju. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera).

Više »

Hotel Anadolu 2*

Hotel se nalazi u ulici paralelnoj sa takozvanom “Friday market” ulicom, prekoputa hotela “Paris”, na oko 600m udaljenosti od gradske plaže, u neposrednoj blizini glavne stanice za dolmuše koji voze do svih okolnih plaža. Hotel u svom sastavu ima: recepciju, restoran i bazen sa ležaljkama i barom. Sve sobe su opremljene kupatilom (bez tuš kabine), klima uređajem (dodatno se plaća), tv-om, terasom ili balkonom. U sobama nema frižidera. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (turski doručak: sir, jaja, masline, paradajz, krastavac, med, puter, kafa, čaj).

Više »

Hotel Paris 2*

Hotel se nalazi u ulici paralelnoj sa takozvanom “Friday market” ulicom, na oko 600m udaljenosti od gradske plaže, u neposrednoj blizini glavne stanice za dolmuše koji voze do svih okolnih plaža. Hotel u svom sastavu ima: recepciju, restoran i bazen sa ležaljkama i barom. Sve sobe su opremljene kupatilom (bez tuš kabine), klima uređajem (dodatno se plaća), tv-om, terasom ili balkonom. U sobama nema frižidera. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (turski doručak: sir, jaja, masline, paradajz, krastavac, med, puter, kafa, čaj).

Više »

Hotel Tecimen 2*

Hotel se nalazi u centru grada, 500m od gradske plaže, u neposrednoj blizini glavne stanice za dolmuše koji voze do svih okolnih plaža. Hotel u svom sastavu ima: recepciju, restoran i bazen sa ležaljkama. Sve sobe su opremljene kupatilom (bez tuš kabine), klima uređajem (dodatno se plaća), tv-om, terasom ili balkonom. U sobama nema frižidera. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (turski doručak: sir, jaja, masline, paradajz, krastavac,med, puter, kafa, čaj). Hotel se preporučuje mlađoj populaciji.

Više »
Close Menu