sky@ninet.rs
+381 18 515 999
default-logo

Krstarenja Vam pružaju mogućnost da vidite mnoge destinacije bez beskrajnog prepakivanja kofera. Zašto je krstarenje tako privlačno i zanimljivo?


sky center krstarenja

Veliki broj destinacija koje možete obići na jednom putu, udobnost i odličan smeštaj i razne vrste zabave i atrakcija na brodu mame putnike da krenu na plovidbu.

Poznati o krstarenju :
“Život na talasima okeana” – Henri Rasel.
“Krstarenje nudi dvostruki užitak. Jedan je što se nalazite na širokoj pučini umesto na sigurnom mestu. Drugo je što ulazite u sigurnu luku sa širokih pučina.” – Howard Bloomfield, pisac.
“Nije da mi se gadi život na obali. Ali život na moru je bolji.” – Ser Frensis Drejk.

Pogledajte našu ponudu:

Na krstarenjima se možete veoma dobro zabaviti tokom plovidbe između dve luke, a često uz male ili nikakve nadoknade. Na mnogim brodovima možete učiti jezike uz ugledne predavače, večerati u odličnim restoranima sa odličnim kuvarima (imaju Mišelinove zvezde) za oko 8, 9 evra.

Deca takođe mogu sjajno da se zabave na brodu. Tu su igraonice i dečji klubovi koji roditelje ne koštaju mnogo, a tu su i dadilje za decu do 5 godina koje paze na njih od 6 popodne do 2 ujutru.

Srpski turisti najradije idu na krstarenja Mediteranom, Jadanom, Baltičkim gradovima i Nilom. Ponude koje nude naše agencije mogu biti veoma povoljne, pa npr. desetodnevno krstarenje može da košta i manje od letovanja.