sky@ninet.rs
+381 18 515 999
default-logo

Ponuda aranžmana – kontinentalna Grčka

Budite svesni činjenice da se nalazite na raskršću kultura, boja i civilizacija. Doživite veličanstvenu istoriju i toplotu naj južnijeg dela Evrope. Otkrijte drevnu filozofiju koja je postavila temelje današnje nauke i demokratije.

Zemlja sa jedinstvenim izobiljem herojske prošlosti i danas je naseljena ljudima koji hrabro gledaju ka budućnosti puni optimizma. Zemlja koja je statistički mala ali velika u različitostima. Pejzaži koji su se našli na hiljadama razglednica prepoznatljivim širom sveta ostaju i dalje treptavi i neuhvatljivi.

Kolevka evropske civilizacije, Olimpijskih igara i antičke kulture neprekidno privlači veliku pažnju turista iz svih delova sveta. Antički spomenici stari preko 2.000 godina, prelepe peščane plaže, more tirkizne boje i tradicionalna grčka kuhinja čine sklad kojem je nemoguće odoleti. Sa obalom, po razuđenosti drugom u Evropi, sa mnoštvom ostrva, poluostrva i zaliva, koju zapljuskuju tri mora – Jonsko, Egejsko i Sredozemno, i preko 2.000 ostrva, Grčka predstavlja pravi izbor za kombinaciju opuštenog odmora i zanimljivih izleta.

U ovoj regiji turisti će sigurno pronaći ono sto traže: odmor, avanturu, rekreaciju, mir, a istovremeno udobno i prijatno mesto kompletnog uživanja. Treba pomenuti i nezaboravan noćni život koji je dobro poznat u ovoj regiji, kao i mnoštvo atraktivnih radnji sa ekskluzivnim krznom, zlatare, prodavnice odeće i obuće, suvenira...