In Mei Stopt De Ondersteuning Van Weer Een Windows 10

Open met de rechtermuisknop het startmenu (Win-X menu). Open het startmenu en klik opInstellingen en klik op Systeem. De PowerToy Color Picker is een handige tool om snel de kleur van een element op het scherm te achterhalen, handig bij het bewerken van afbeeldingen en bij webdesign. Color Picker opent met de toetscombinatie Win-Shift-C, waarna de kleurcode van een schermelement eenvoudig naar het klembord gekopieerd kan worden. Het is de bedoeling dat straks álle Windows 8 Mobile- en Windows 8.1 Mobile-toestellen overstappen naar Windows 10. Dat gebeurt echter nog niet vandaag, maar ‘later dit jaar’.

Wij hebben tientallen populaire VPN-diensten getest en zijn zo tot onze top 5 beste VPN-providers van dit moment gekomen. Welke van de vijf providers de beste keuze voor jou is, hangt af van jouw wensen. Met ons overzicht weet je zeker dat je de goede keuze maakt. Je kunt erop vertrouwen dat alle providers in deze lijst zo betrouwbaar en veilig mogelijk zijn. We hebben bij het beoordelen van de verschillende VPN-diensten speciale aandacht besteed aan het serveraanbod van de VPN-providers.

Waar Vind Ik Het Printerstuurprogramma?

Met McAfee Total Protection haal je een totaaloplossing in huis voor al jouw antivirus-, identiteits- en privacybeveiliging. Ook bij McAfee is er een niet-goed-geld-terug-garantie. Met McAfee Total Protection waarschuwt bij risicovolle website en voorkomt phishing en gevaarlijke downloads. Ook biedt de virusscanner van McAfee leuke extra’s, zoals een password manager, waarmee je wachtwoord kunt genereren en kunt opslaan. De virusbescherming is zowel online als offline toe te passen. Als je nog op zoek bent naar een nieuwe laptop of computer, terwijl je mijn artikel aan het lezen bent, heb ik een mega goede tip voor je.

  • Avast biedt namelijk software updates aan voor zijn betaalde klanten, maar niet voor de gratis versie.
  • En plotseling was daar een pop-up op uw Windows 7 of 8 computer met de mogelijkheid om alvast te reserveren voor de gratis upgrade naar Windows 10.
  • Nu is het ingebouwd in Windows en standaard ingeschakeld.

Als u nog een printer heeft, probeer de pagina dan met die printer af te drukken. Als de tweede printer de pagina wel goed afdrukt, werk dan het stuurprogramma van de printer bij vanaf de website van de printerfabrikant. Bij het instellen van een vast ip-adres is het belangrijk om te kijken naar het bereik van de DHCP. Om het DHCP bereik te kunnen zien moet je inloggen bij de router. Vaak zie je na het inloggen op de router een tabblad met DHCP staan. Door hier bij range te kijken kun je zien welke ip adressen er aan de apparaten gegeven kunnen worden.

Beste Virusscanner 2022 Testoverzicht Is Als Volgt:

Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw printer. Standaard staat de optie ‘Mijn printer is iets ouder. Net als de problemen met de normale WLAN-verbinding, valt ook het WLAN op een printer van tijd tot tijd uit. In dat geval moet u eerst proberen de drivers bij te werken en een testpagina deze site af te drukken.

Mappen Delen Via Uw Thuisnetwerk

Een betaalde scanner heeft een effectiviteit van circa 98%. Wist je echter dat een gratis virusscanner een effectiviteit heeft van 90%? Dat scheelt dus maar 8%, en natuurlijk kan het dan een keer gebeuren dat er een virus niet opgespoord wordt, maar die kans is tegelijkertijd niet heel erg groot. Wij hebben de beste gratis virusscanners voor je op een rij gezet.