MARMARIS

Мармарис је град у Турској у вилајету Мугла. По подацима из 2000. године у граду је живело 28.660 становника. Мармарис је познато летовалиште.

Hotel Pasa beach 4*

Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži na kojoj ima ležaljke i suncobrane koji su besplatni za goste hotela. Od centra grada je udaljen oko 3km, a u neposrednoj blizini hotela se nalazi stanica za dolmuše. Hotel poseduje recepciju, lobi, glavni restoran, a la carte restoran, 3 bara, prodavnice, frizera, tv prostor, otvoreni bazen sa izdvojenim delom za decu I toboganom, fitnes deo, saunu, hamam. Sve sobe su opremljene TWC-om, tv-om, fenom, telefonom, sefom (dodatno se plaća na licu mesta), klima uređajem, mini barom (voda se dobija gratis samo prvog dana), balkonom, Wi-fi internetom. Usluga u hotelu je all inclusive.

Pogledaj »

Tropical beach 4*

Nalazi se na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj ima ležaljke, suncobrane i peškire koji su besplatni za goste hotela. Od centra grada je udaljen oko 2km, a u neposrednoj blizini hotela se nalazi stanica za dolmuše. Hotel poseduje unutrašnji I spoljašnji restoran, bazen sa izdvojenim delom za decu, fitness centar, tursko kupatilo (plaća se dodatno), saunu (plaća se dodatno). Sve sobe su opremljene TWC-om, tv-om, fenom, telefonom, sefom (dodatno se plaća na licu mesta), klima uređajem, mini barom (voda se dobija gratis), balkonom. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je all inclusive.

Pogledaj »

Hotel Poseidon 4*

Nalazi se na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj ima ležaljke, suncobrane i peškire koji su besplatni za goste hotela. Od centra grada je udaljen oko 2km, a u neposrednoj blizini hotela se nalazi stanica za dolmuše. Hotel poseduje glavni restoran, a la carte restoran, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 3 bara, saunu, tursko kupatilo, teretanu, Jacuzzi. Sve sobe su opremljene TWC-om, tv-om, fenom, telefonom, sefom (dodatno se plaća na licu mesta), centralnim klima uređajem, mini barom (plaća se na licu mesta), terasom/balkonom. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je all inclusive.

Pogledaj »

Hotel Kaya Maris 4*

Nalazi se na oko 20m udaljenosti od peščane plaže i na oko 2km od centra Marmarisa. U neposrednoj blizini se nalazi stanica za dolmuše. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, otvoreni bazen, dečiji bazen, tursko kupatilo, saunu. Sobe su opremljene TWC-om, klima uređajem (korišćenje uračunato u cenu), telefono, fenom, sefom (doplata na licu mesta), mini barom (praznim), balkonom. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. VAŽNO: Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju! Usluga u hotelu je all inclusive

Pogledaj »

Hotel Sunway 3*+

Hotel se nalazi na oko 100m udaljenosti od plaže i na oko 3km udaljenosti od centra grada. U neposrednoj blizini hotela se nalazi stanica za dolmuše. Poseduje bazen, restoran, recepciju. Svaka soba sadrži TWC, tv, fen, klima uređaj. Pojedine sobe imaju balkon. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je noćenje sa doručkom (turski doručak: sir, jaja, masline, paradajz, krastavac, med, puter, kafa, čaj).

Pogledaj »

B&B Yüzbaşı Beach (ex Bliss Beach hotel) 3*+

Nalazi se na oko 3km udaljenosti od centra grada a od plaže ga deli samo šetalište. U neposrednoj blizini hotela se nalazi stanica za dolmuše. Hotel poseduje recepciju, restoran, bazen sa terasom za sunčanje. Svaka soba poseduje TWC, tv, fen, mini bar (dodatno se plaća), balkon, klima uređaj (dodatno se plaća na licu mesta). Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je noćenje sa doručkom (turski doručak: sir, jaja, masline, paradajz, krastavac, med, puter, kafa, čaj).

Pogledaj »

Hotel Amos 3*

Nalazi se na oko 50m od plaže, tačnije deli ga samo usko šetalište. Na šljunkovito-peščanoj plaži ima svoje ležaljke i suncobrane koji su besplatni za goste hotela. Duž plaže se pruža šetalište kojim se može stići do centra grada koji je udaljen oko 3km. U neposrednoj blizini hotela je i stanica za dolmuše koji voze do centra grada, do Ičmelera I ostalih okolnih plaza. Hotel je otvorenog koncepta, nema unutrašnje hodnike već se do svih soba dolazi sa spoljašnje stran. Okružen je zelenilom i poseduje bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar i restoran. Svaka soba poseduje TWC, fen, tv, klima uređaj (korišćenje je uračunato u cenu), frižider. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je na bazi polupansiona (doručak I večera).

Pogledaj »

Maxwell Holiday Club 3*+

Nalazi se na oko 400m udaljenosti od plaže i na oko 650m od centra grada. Ispred hotela je stanica za dolmuše koji voze do okolnih plaža. Pored hotela se nalazi supermarket. Hotel poseduje prostranu recepciju, bazen sa toboganom, restoran, tursko kupatilo, Jacuzzi. Apartmani su opremljeni TWC-om, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu), frižiderom, malim rešoom, ketlerom, sudoperom, terasom, tv-om. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (turski doručak: sir, jaja, masline, paradajz, krastavac, med, puter, kafa, čaj).

Pogledaj »

Club Ventum Apart Hotel 3*+

Nalazi se na oko 400m udaljenosti od plaže I na oko 1,5km udaljenosti od centra Marmarisa. Stanica za dolmuše je udaljena oko 150m.Pored hotela se nalazi supermarket. Ovaj hotel apartmanskog tipa poseduje recepciju, veliko dvorište sa besplatnim parkingom, veliki bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, restoran. Apartmani su opremljeni TWC-om, klima uređajem, frižiderom, terasom, tv-om. U hotelu je zabranjeno kuvanje ali je dozvoljeno unosenje hrane i pica! Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (turski doručak: sir, jaja, masline, paradajz, krastavac, med, puter, kafa, čaj).
Hotel se preporučuje porodicama ili većim društvima!

Pogledaj »

Hotel Unver 2*+

Hotel je skromnijeg tipa i nalazi se na oko 700m udaljenosti od centra Marmarisa i na oko 700m od gradske plaže. Na oko 300m od hotela se nalazi velika pijaca. Stanica za dolmuše se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Poseduje recepciju, sefove na recepciji (dodatno se plaća na licu mesta), restoran u dvorištu, manji bazen sa ležaljkama I suncobranima. Svaka soba poseduje TWC (bez tuš kabine), fen, tv, klima uređaj (korišćenje je uračunato u cenu).U sobama nema frižidera. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je na bazi polupansiona (doručak I večera)

Pogledaj »
Villamar 2*+

Hotel Villamar 2*+

Hotel se nalazi u Ičmeleru, mestu udaljenom 8km od Marmarisa sa najlepšom plažom I vegetacijom u ovoj reiji. Na oko 250m udaljenosti od plaže, ovaj hotel je idealan izbor za oni koji žele pravi odmor van gradske gužve. Ičmeler je odlično povezan sa Marmarisom dolmušima koji voze na svakih 15 min. Svaka soba poseduje TWC, tv, klima uređaj (korišćenje se dodatno plaća na licu mesta). Hotel poseduje manji bazen sa ležaljkama. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (turski doručak: sir, jaja, masline, paradajz, krastavac, med, puter, kafa, čaj).

Pogledaj »

Hotel Marsyas 2*+

Hotel se nalazi na oko 700m udaljenosti od gradske plaže i na oko 800m od centra grada. U svom sastavu ima: recepciju, sefove na recepciji (dodatno se plaća na licu mesta), manji bazen sa odvojenim odeljkom za decu, ležaljkama i suncobranima, restoran. Sve sobe su opremljene TWC-om, klima uređajem, balkonom. U standardnim sobama nema frižidera. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Na oko 300m od hotela se nalazi velika pijaca. Stanica za dolmuše se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Hotel je lokacijski idealan za ljubitelje aktivnog odmora I obilazaka. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (turski doručak: sir, jaja, masline, paradajz, krastavac, med, puter, kafa, čaj).

Pogledaj »