Crna Gora – Apartmanski smeštaj

BUDVA

Banbus Lux Studio Apartmani

BANBUS NAJAM SOBA – Nalazi se u samom centru Budve   udaljen nepunih 400 metara od šetališne i kupališne zone. Banbus studio sobe se nalaze sa donje strane od magistralnog puta na odličnoj poziciji. Novo-otvoreni smeštaj nalaze se u neposrednoj blizini autobuske stanice,  na nepunih pet minuta od šetališne zone i cafe Trokadera. Novo-otvorene studio sobe pružaju potpuni komfor i užitak za sve turiste koji odluče da borave u Budvi.

Vila Tomović

Lokacija: ul. Velji Vinogradi, 200m od Slovenske plaže.
Kapacitet: 6/2 soba + 2/3 sobe + 3 apartmana (2+2).
Sobe: sve sobe su 1 kategorije, svaka ima TWC, klimu, TV.
Apartmani: A2- dnevni boravak sa kuhinjom, dva ležaja,TWC, klima (uključena u cenu), TV.A3- ( A2+1) dnevni boravak sa kuhinjom i, dva ležaja normalna + 1 krevet na razvlačenje,TWC, klima (uključena u cenu), TV. A4- (A2+2)-dnevni boravak sa kuhinjom i dva ležaja na razvlačenje i spavaća soba sa još 2 ležaja , TWC, klima (uključena u cenu), TV. Baza: NA – najam sobe ili apartmana.

PETROVAC

Apartmani ČETIRI RIBE

Lokacija: su smešteni na oko 200m od peščane gradske plaže u centru Petrovca, iznad crkve Sv. Ilije.
Kapacitet: 10 komfornih studia i apartmana različite strukture.
Apartmani: Sve smeštajne jedinice su opremljene sa čajnom kuhinjom, kupatilom sa osnovnim sredstvima za higijenu, peškirima i fenom za kosu, balkonom ili francuskim balkonom, SAT TV-om, klima uređajem, besplatnim WiFi i sefom.

BEČIĆI

Vila SAN MARCO

Lokacija: nalazi se u Bečićima, iznad hotela „The Queen of Montenegro“, na 10 minuta hoda od mora, oko 400m udaljena od plaže.
Kapacitet: Vila u svom sastavu ima 36 studia, dvokrevetnih i dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem. Poseduje sopstveni parking koji se ne naplaćuje, nema lift.
Sobe: Studio 1/2 raspolaže sa francuskim ležajem, studio 1/2+1 sa francuskim i jednim pomoćnim ležajem (fotelja koja se otvara), kupatilom, kuhinjom i terasom. Kuhinja je kompletno opremljena belom tehnikom i posuđem. Svaki studio ima LCD TV, klima uređaj i wi-fi internet. Postoji mogućnost najma studia u prizemlju vile koji poseduje krevetac za bebu (ne naplaćuje se dodatno).

IGALO

Vila ĐURIŠIĆ

Lokacija: udaljena je oko 500m od Titove vile i “blatne plaže”. Smeštena je na obali reke Sutorine u hladu ispod kivija i vinove loze. Kuća je od najbliže plaže udaljena oko 250m.
Sobe: Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo, TV, terasu i imaju mogućnost upotrebe zajedničke kuhinje na spratu. Pojedine sobe poseduju klima uređaj, koji se dodatno plaća. Gostima je na raspolaganju veliko dvorište i parking prostor koji se dodatno ne naplaćuje.

TIVAT

Vila JELTON

Lokacija: nalazi se u najlepšem delu Tivta na Donjoj Lastvi, na samo 50m od plaže i oko 350m udaljen od prelepe Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti.
Kapacitet: Vila ima 5 prostranih apartmana, sa odvojenim spavaćim sobama, od kojih je jedan luksuzno opremljen.
Apartmani: Apartman 1/2+2 (35m2) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevne sobe sa trosedom koji se otvara, kuhinje sa frižiderom i ugradnim ringlama, kompletno opremljene posuđem, kupatila sa tuš kabinom i balkona. Apartman 1/3+2 (45m2) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i jednim odvojenim ležajem, dnevne sobe sa trosedom koji se otvara, kuhinje sa frižiderom i ugradnim ringlama, kompletno opremljene posuđem, kupatila sa tuš kabinom i balkona. Lux apartman 1/3+2 (45m2) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i jednim odvojenim ležajem, dnevne sobe sa trosedom koji se otvara, kuhinje sa frižiderom i velikim šporetom, kompletno opremljene posuđem, kupatila sa hidromasažnim stubom u kabini i balkona. Vila ima sopstveni parking, koji se dodatno ne naplaćuje. Takođe, poseduje i veliko uređeno dvorište. Za goste objekta obezbeđen je besplatan transfer od/do aerodroma u Tivtu (uz dogovor sa vlasnikom objekta).