Bugarska

Najpovoljniji aranžmani za letovanje Bugarska 2016, Bugarska apartmani 2016, Bugarska hoteli, Letovanje Nesebar, Letovanje Sunčev Breg, Apartmani Nesebar, Privatni smeštaj, Hoteli Sunčev Breg, First i last minute ponude … jeftino letovanje u Bugarskoj…. Neotkrivene čari Crnog mora vas čekaju – letovanje 2017. Bugarska odavno predstavlja interesantnu i povoljnu turističku destinaciju. Ta zemlja obiluje peščanim plažama, atraktivnim turističkim kompleksima…Cene aranžmana za Bugarsku su vrlo povoljne.

Bugarska leto – Najbolje leto!

Dobro došli u Bugarsku! Bugarska leto 2017 to su najbolje plaže, toplo more, evropski servis, gostoljubivi ljudi, ukusna jela i more pozitivnih emocija. Ovaj odmor je za sve uzraste i za sve novčanike. Imamo mnogo toga što možemo ponuditi ljubiteljima izlazaka i noćnog života, ljubiteljima pasivne, estetske i intelektualne rekreacije i naravno, čekamo vas, ljubitelje šopinga! U zemlji koja izlazi na Crno more ćete provesti nezaboravno bugarsko leto bez tropskih vrućina i egzotičnih insekata, posetiti izuzetne gradove i doživeti različite vrste zabave.

Izabrali smo najbolje ponude za vaš boravak. Ogroman izbor hotela različite kategorizacije za svačiji ukus. Za one koji žele jefitniju varijantu odmora u Bugarskoj u našoj ponudi imamo i apartmanski smeštaj. Mi uvek pronalazimo individualni pristup svakom klijentu i ispunjavamo sve njihove želje.

Popularna odmarališta u Bugarskoj:

Nesebar. Nesebar se smatra najlepšim gradom Bugarske, podeljen je na stari i novi grad. Ovde ćete naći muzeje umetnosti, svetski poznate hramove – crkvu Hrista Pantokratora i Svetog Stefana, kao i mnoge moderne hotele, restorane i kafiće. Zanimljiva je činjenica da se Nesebar nalazi na spisku UNESCO-ve Svetske baštine. Takvo mesto mora da se poseti barem jednom u životu.

Pogledajte nasu ponudu:

Nesebar

Najpovoljniji aranžmani za letovanje Nesebar 2017, Nesebar apartmani 2017, Letovanje Nesebar, Apartmani Nesebar, Privatni smeštaj, First i last minute ponude … jeftino letovanje u Bugarskoj..Nesebar se nalazi u oblasti Burgas na Crnom moru. Grad je naseljen pre oko 3000 godina pod nazivom Menebria. Sastoji se od starog i novog dela. Stari deo grada je taj koji daje pečat ovom gradu a drevne ruševine su pod zastitom UNESCO-a. Karakterišu ga srednjovekovne crkve sa predivnim fasadama i dobro očuvanim enterijerom. Ono što ga čini popularnom turističkom atrakcijom jesu dobra atmosfera, lepe plaže, kamene ulice, drvene kuće i taverne. Nesebar je arhitektonski i istorijski muzej bugarske kulture i jedno je od najpopularnijih turističkih destinacija ove zemlje. U blizini novog dela nalaze se dve plaže ali su vam dostupne i one u Sunčevom Bregu, samo 3 km udaljene od Nesebara.

Vila Pandora

Vila Stefka

Vila Orfei

Vila Hronos

Nalazi se na 3-5 minuta od mora u centru grada, u blizini pošte. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena frižiderom, televizorom, terasom, kupatilom sa TWC-om kao i klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4 eur-a.

Vila Nasko

Nalazi se na 3-5 minuta od mora u centru novog Nesebara. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena frižiderom, kablovskom televizijom, terasom i kupatilom sa TWC-om. Svaka soba ima klima uredjaj koji se dodatno doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4 EUR-a. Internet je dostupan kod recepcije.

Sunčev Breg

Najpovoljniji aranžmani za letovanje Sunčev Breg 2017, Sunčev Breg hoteli 2017, Letovanje Sunčev Breg, First i last minute ponude … jeftino letovanje u Sunčevom Bregu.Sunčev Breg je jedno od najvećih i najpopularnijih letovalište u Bugarskoj koje se nalazi 35 km od grada Burgasa. Njegova plaža je dugačka 9km. Samo msto ima jako malu populaciju ali tokom letnjih meseci ovde dolazi na hiljade turista pa mesto postaje bučno i živo. Letnja sezona traje od sredine maja do sredine oktobra. Ima 115 većinom renoviranih hotela, oko 80 otvorenih bazena, mnoštvo restorana, barova, noćnih klubova i diskoteka.

Pogledajte nasu ponudu:

Hotel Sun

Hotel se nalazi na svega 100 m od plaže u Sunčevom bregu. Prava sunčana oaza-kompleks moderne arhitekture, komfora i opuštajuće atmosfere. Idealno mesto za Vaš odmor. Hotel raspolaže dvokrevetnim sobama koje su opremljene klima uredjajem, TV-om sa kablovskim programom, mini barom kao i internet konekcijom.