+381 18 515999

ARANŽMANI

Crna Gora Hotelski smestaj

Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u letnjim mesecima i velika količina snega u zimskom periodu, odredjuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski – jetnji i zimski – rekreativni.

Read More »

Dubai/Abu Dhabi

Sa svojim veštačkim ostrvima, raskošnim hotelima i iskonskim građevinama, Ujedinjeni Arapski Emirate (UAE) su oduvek bili destinacija vredna posećivanja, koja nudi mešavinu Isamske kulture i savremenosti.U poslednjoj deceniji ceo svet je gledao kako jedan za drugim niču objekti vredni i po nekoliko milijardi dolara, opčinjavajući turiste i strance iz svih delova sveta.

Read More »

Bugarska

Najpovoljniji aranžmani za letovanje Bugarska 2016, Bugarska apartmani 2016, Bugarska hoteli, Letovanje Nesebar, Letovanje Sunčev Breg, Apartmani Nesebar, Privatni smeštaj, Hoteli Sunčev Breg, First i last minute ponude

Read More »

Crna Gora

Biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smeštena je na jugu Jadranskog mora. Kao retko gde, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, lepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih reka i predivnih planina.

Read More »

Daleke destinacije

Maštate o toplom moru, predivnim plažama, tragovima svojih stopala u belom pesku, bajkovitim zalascima sunca? Daleke destinacije su spremne za vas, jer poznajemo najlepše krajeve širom planete. Najbolji hoteli i najlepše egzotične destinacije o kojima ste toliko toga slušali, sada su vam bliže nego ikada.

Read More »

Španija

Jedna od najpopularnijih Evropskih destinacija, bilo da se radi o letovanju ili ekskurzijama. Lepota ove zemlje se ogleda u prirodnim i kulturnim bogatstvima, bogatom i raznovrsnom kuhinjom, strastvenim folklorom i vrlo prijatnim i gostoljubivim narodom.

Read More »

Italija

Italija se smatra centrom za modu, a poseduje i druge brojne znamenitosti koje u velikom broju privlače turiste. Ne treba pokušavati da čitavu zemlja obiđete u toku samo jednog putovanja.

Read More »
Close Menu