sky@ninet.rs
+381 18 515 999
skycenter logo
Rezervišite!

flogita-plaza-beach

NEA FLOGITA je atraktivno turističko mesto u centralnom delu poluostrva Halkidiki, 50 km jugoistočno od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Nalazi se između Nea Plaje i Dionisosa pa vam se pruža mogućnost da u toku dana šetnjom promenite mesto. Nea Flogita je smeštena u oazi zelenila u kojoj dominira centralni park sa fontanama, tavernama i kafićima u prirodnom okruženju kao i lepo uređeno šetalište sa alejom palmi i parkovima sa sadržajem za decu. Duž šetališta kraj obale mora smešteni su restorani, kafići, picerije, poslastičarnice, okružene lepo uređenim baštama. U centru Flogite nalaze se: marketi, pekare i piljare, a na periferiji se nalazi diskoteka.

Apart Hotel Pirgioti

Nalazi se u Nea Flogiti. Udaljen je oko 350 m od mora i centra ovog malog turističkog mesta. Objekat ima recepcijski lobi sa malim barom i terasom prema ulici. Najbliži super-market i pekara su udaljeni oko 50m. U sastavu objekta nalazi se i zajednička prostorija koja je namenjena za odlaganje stvari nakon završenog boravka (do polaska autobusa za povratak) ili po dolasku.Objekat Pirgioti raspolaže prostranim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima (dva ili tri singl kreveta) smeštenim na spratu.  Svaki studio ima kuhinju sa potrebnim posuđem (rešo sa dve ringle i frižider) i kupatilo. Prednost objekta su velike terase na kojima turisti mogu da se opuste i uživaju u miru i tišini. Sobe su opremljene TV aparatima i klima uređajem. U cenu najma studia uključena je i wi-fi konekcija. Korišćenje klime nije uključeno u cenu najma i plaća se vlasniku

Apart Hotel Pirgioti – Cenovnik

Apartmani Bouzalis

Nalaze se u prvom redu kuća na samoj obali i šetalištu. Od plaže ih deli uređeni park. Sastoje se od tri međusobno spojene kuće. Apartmani i studija se razlikuju po strukturi, kvadraturi i opremljenosti. Kuhinje imaju mini šporete sa rernom, frižidere i opremu za pripremanje hrane. Trokrevetni apartman je manjih dimenzija. Poseduje  sobu sa francuskim i jednim odvojenim krevetom, kuhinju,  kupatilo i terasu koja gleda ka dvorištu. Jedan trokrevetni apartman je tipa studio sa mini kuhinjom u hodniku, ali sa direktnim pogledom na more. Četvorokrevetni apartmani imaju odvojenu sobu sa dva ležaja (F + 1) i imaju singl ležaj u kuhinji. Petokrevetni duplex apartmani sadrže dve spavaće sobe, zasebnu kuhinju, kupatilo i terasu. U jednoj sobi je francuski, a u drugoj francuski i jedan singl ležaj. Šestokrevetni duplex apartman se sastoji od dve odvojene sobe sa po francuskim i singl ležajom, zasebne kuhinje, a iz kuhinje i jedne od soba se može izaći na terasu sa pogledom na more. Svi apartmani su A kategorije po lokalnoj kategorizaciji, svi poseduju TV aparate i klima uređaje (uz doplatu). U cenu najma apartmana uključena je wi-fi internet konekcija.

Aparmani Bouzalis – Cenovnik

Vila Zorbas

Nalazi se u prvom redu kuća, uz dugu peščanu plažu Nea Flogite. Raspolaže sa dvokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima manjih dimenzija. U dvokrevetnim studijima se nalaze dva odvojena ležaja, kuhinjski elementi sa dve ugrađene grejne ploče (ringle), mali frižider i kupatilo sa tuš kadom. Četvorokrevetni apartmani se sastoje od dnevnog boravka u kome se nalazi francuski ležaj i kuhinja (rešo sa dve ringle, mali frižider, potrebno posuđe), sto za ručavanje i spavaće sobe sa dva odvojena ležaja i kupatilom sa tuš kadom. Sva studija i apartmani su klimatizovani (uz doplatu), poseduju TV aparate i terase manjih dimenzija. Balkonska vrata poseduju zaštitne mreže (komarnike). Zbog blizine plaže i lokacije objekat Zorbas je idealno mesto za odmor pojedinaca, parova i porodice sa manjom decom. U cenu najma apartmana uključena je wi-fi internet konekcija.

Vila Zorbas – Cenovnik

Apartmani Eleni

Apartmani ELENI se nalaze u centralnom delu Nea Flogite, u prvom redu kuća sa direktnim pogledom na more. Svi apartmani su četvorokrevetni, veoma komforni i nalaze se u prizemlju i na prvom spratu kuće. Do njih se dolazi kroz bočni ulaz i stepenište sa zadnje strane. Na ulaznom delu apartmana na spratu se nalazi soba sa dva spojena singl ležaja. Hodnikom pored kupatila se dolazi do još jedne spavaće sobe u okviru koje se nalazi kuhinja smeštena u niši sa klasičnim šporetom, velikim frižiderom sa dve komore i neophodnim priborom za pripremanje i konzumiranje hrane. U sobi su dva (međusobno spojena) singl ležaja, natkasna i vitrina sa TV prijemnikom. Iz kuhinje i sobe se izlazi na veliku terasu sa direktnim pogledom na plažu i more na kojoj se nalaze plastični sto i stolice za sedenje i obedovanje. Apartman u prizemlju se nalazi sa zadnje strane kuće. Sa stepenišne terase se ulazi u hodnik iz koga se ulazi u kupatilo i dve odvojene prostorije. Desno je spavaća soba sa dva ležaja a levo soba sa dva ležaja u sastavu koje se nalazi i kuhinja. Ispred apartmana je ulazna terasa sa pogledom na dvorište.U cenu najma apartmana uključena je upotreba klima uređaja, TV program i wi-fi internet konekcija.

GPS KOORDINATE: N40o15’26.54″ i E 23o13’1.28″

Apartmani Eleni – Cenovnik

Apartmani Angelos

Apartmanski smeštaj ANGELOS se nalazi u centralnom delu Nea Flogite u mirnoj ulici, na udaljenosti od oko 50 metara od plaže. Četvorokrevetni DUPLEKS apartmani su u prizemlju, na prvom i na drugom spratu i poseduju: zasebnu kuhinju (mini šporet sa rernom i 2 ringle, frižider i osnovna oprema za ručavanje i pripremanje hrane ), dve zasebne spavaće sobe (u jednoj sobi je francuski krevet, u drugoj sobi su 2 singl kreveta) i terasu sa pogledom na ulicu. Iz kuhinje se ulazi u svaku od soba i izlazi na terasu. Svi apartmani poseduju kupatilo sa tuš kadom, TV i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu. Objekat Angelos je prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji.

Apartmani Angelos – Cenovnik

Apartmani Mavridis

Apartmanski smeštaj MAVRIDIS je udaljen oko 60 metara od plaže i nalazi se u neposrednoj blizini objekta Bouzalis. Objekat Mavridis se sastoji od: studia za 3 do 4 osobe na prvom spratu i četvorokrevetnih apartmana na drugom spratu. Apartmani i studia opremljeni su modernim nameštajem i imaju mini kuhinju (osnovna oprema za ručavanje i pripremu hrane, rešo sa dve ringle, mali frižider), TV i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu. Poseduju kupatilo i terase sa tendama različitih dimenzija, sa bočnim pogledom na more. Objekat Mavridis je prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji.

Apartmani Mavridis – Cenovnik