sky@ninet.rs
+381 18 515 999
default-logo
Rezervišite!

Gerakini nudi idealne uslove za one kojima je pravi odmor osnovni motiv odlaska na letovanje a jednostavno je savršeno mesto za porodice sa malom decom. Ovde nema buke i gužve

Sky Center Gerakini 10
Ovo malo letovalište, okruženo maslinjacima, zimzelenim parkom i pešcanom obalom zaliva Toroneos, nalazi se „u korenu“ prva “dva prsta” Halkidikija, 90 km. jugoistocno od Soluna.

U letovalištu je, osim novootvorenog hotelskog kompleksa lux kategorije IKOS OLIVIA, još nekoliko malih, porodicnih hotela, taverni i kafica, marketa kao i pekara.

Plaža je lepa, pešcana i prostrana; 600 metara duga i do 100 metara široka, sa igralištem za decu i sportskim terenima – idealna za uživanje u suncu i kristalno cistom moru.

Pogledajte našu ponudu:

Kuca Christos

Novijeg je datuma i nalazi se u mirnom delu Gerakinija na oko 30m od obale, a na 150m od uredjenog dela plaže. Izuzetno komforni i kompletno opremljeni duplexi za 3-6 osoba se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju TV i klima uredjaj cije je korišcenje ukljuceno u cenu. Svaki duplex ima svoje parking mesto. Svakako jedan od najlepše uredenih i najluksuznijih smeštaja iz naše ponude.

Postoji legenda da je kraljica po imenu Gerakina živela tamo jednom, po kojem Gerakina dobila svoje ime.