sky@ninet.rs
+381 18 515 999
skycenter logo

Krstarenja Vam pružaju mogućnost da vidite mnoge destinacije bez beskrajnog prepakivanja kofera. Zašto je krstarenje tako privlačno i zanimljivo?

sky center krstarenja

Poznati o krstarenju : “Život na talasima okeana” – Henri Rasel. “Krstarenje nudi dvostruki užitak. Jedan je što se nalazite na širokoj pučini umesto na sigurnom mestu. Drugo je što ulazite u sigurnu luku sa širokih pučina.” – Howard Bloomfield, pisac. “Nije da mi se gadi život na obali. Ali život na moru je bolji.” – Ser Frensis Drejk.

Veliki broj destinacija koje možete obići na jednom putu, udobnost i odličan smeštaj i razne vrste zabave i atrakcija na brodu mame putnike da krenu na plovidbu.

Pogledajte našu ponudu:

Na talasima leta – 1

Na talasima leta – 2

Na talasima leta – 3

Na talasima leta – 4

Sejšeli

Costa NeoClassica

Costa Magica – Kanarska ostrva Septembar/Oktobar

Costa Magica – Kanarska ostrva April/Maj

Costa Diadema – Italija – Francuska – Spanija

Costa NeoClassica – Costa NeoClassica Maldivi Sri Lanka Indija

 

Na krstarenjima se možete veoma dobro zabaviti tokom plovidbe između dve luke, a često uz male ili nikakve nadoknade. Na mnogim brodovima možete učiti jezike uz ugledne predavače, večerati u odličnim restoranima sa odličnim kuvarima (imaju Mišelinove zvezde) za oko 8, 9 evra.

 Deca takođe mogu sjajno da se zabave na brodu. Tu su igraonice i dečji klubovi koji roditelje ne koštaju mnogo, a tu su i dadilje za decu do 5 godina koje paze na njih od 6 popodne do 2 ujutru.

Srpski turisti najradije idu na krstarenja Mediteranom, Jadanom, Baltičkim gradovima i Nilom. Ponude koje nude naše agencije mogu biti veoma povoljne, pa npr. desetodnevno krstarenje može da košta i manje od letovanja.