sky@ninet.rs
+381 18 515 999
skycenter logo

Ponuda aranžmana - Grčka

Grčka je najjužnija zemlja Balkanskog poluostrva. Graniči se sa Makedonijom, Albanijom, Bugarskom i Turskom. Površine je 131.944 kvm, i predstavlja prirodni kopneni most između Evrope i Male Azije. Zemlja sa oko 13 miliona stanovnika. Najveći deo stanovništva čine pripadnici pravoslavne vere. Klima je sredozemna, sa blagim i vlažnim zimama i sunčanim i vrelim letima. Za Grčku se kaže da je zemlja moreplovaca, zemlja tri hiljade ostrva, predivnih plaža, zemlja Zevsa, Poseidona, Apolona, Afrodite.... Zemlja Platona, Aristotela, Sokrata... Zemlja kojoj su dale pečat mnoge civilizacije - Krit, Mikena, Epidaurus, Delfi, Rimljani, Vizantija... Zemlja u kojoj se nalaze Sveta Gora i Meteori.

Afitos

Afitos je predivno tradicionalno primorsko mesto na severoistoku Kasandre, puno taverni, barova i kafića, i privlači mnogobrojne turiste iz celog sveta, ali uspeva da zadrži tradicionalni karakter.
Rezervišite!

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos je selo smešteno na poluostrvu Halkidiki, 120 km jugoistočno od Soluna. Mesto ponajviše privlači svojim plažama itekako vrednim pažnje poput: Salonikiou plaže, Pyrgos plaže, Livrochio plaže, Latoura plaže..
Rezervišite!

Akti Elia

Elia Nikitis se nalazi u Toronskom zalivu koji deli poluostrvo Sitoniju od poluostrva Kasandra.
Rezervišite!

Akti Lagomandra

Mesto istinske lepote za porodice sa decom. Lagomandra Beach je dugačka oko 1km, a mali rtovi dele plažu na tri dela. Duž plaže je borova šuma koja pruža senku idealnu za skrivanje od vrelog letnjeg sunca.
Rezervišite!